Professionell lackförsegling, lackskydd och bilvård i Gävle, Sandviken, Ockelbo, Storvik & Hofors med omnejd

UTVÄNDIG TVÄTT


Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt . Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans.

UTVÄNDIG MED ENKELVAX


Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt.  Borttagning av tjära- och asfaltsfläckar. Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans. Handvaxning.

INVÄNDIG

Dammsugning av kupén och bagageutrymmet. Rengöring av gummimattor och panel. Vinyl- och plastrengöring samt fönsterputs.  

HELTVÄTT

Dammsugning i kupén och bagageutrymmet. Rengöring av gummimattor och panel. Vinyl- och plastrengöring samt fönsterputs. Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt . Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans.


SUPERTVÄTT

Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt.  Borttagning av tjära- och asfaltsfläckar. Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans. Dammsugning av kupén och bagageutrymmet. Rengöring av gummimattor och panel. Vinyl- och plastrengöring samt fönsterputs. 

SUPERTVÄTT MED ENKELVAXNING

Supertvätt och  Handvaxning.

VAXNING (BARA UTVÄNDIG)

Exteriört lösgörs all smuts med avfettning,asfaltborttagning och schamponering samt spolning med högtryckstvätt . Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans. Maskinvaxning.

VAXNING (med interiörrengöring)

in- och utvändig tvätt. Grundlig dammsugning av kupén och bagageutrymmet. Interiör Invändig rekond av kupé och bagageutrymme inkl. gummimattor, paneler och fönster. Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt . Borttagning av tjära- och asfaltsfläckar. Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans.


HELREKOND (POLERING OCH VAXNING)

Avfettning, schamponering, torkning, dammsugning, spolning av mattor, rengöring av paneler, fälgrengöring & fönstertvätt + asfaltborttagning, motortvätt, polering & vaxning

HELREKOND MED LACKSKYDD

Avfettning, schamponering, torkning, dammsugning, spolning av mattor, rengöring av paneler, fälgrengöring & fönstertvätt + asfaltborttagning, motortvätt, polering & vaxning OCH LACKSKYDD

KLÄDSELTVÄTT


Våtdammsugning av textilsäten, alternativt rengöring av skinnsäten. Torktiden kan variera beroende på nedsmutsningsgrad.


GOLVTVÄTT


Golvtvätt & interiörrengöring


SKINNTVÄTT


Tvätta alla säten med interiörrengöring & skinnsmörjning

OZONBEHANDLING


Ozonbehandling. Tar bort oönskad lukt i bilen av t.ex husdjur, rökning

MOTORTVÄTT


Borttagning av skräp med tryckluft. Avfettning. Manuell rengöring vid behov, därefter tvätt. Plastdetaljer behandlas med glans.


STRÅLKASTARE GLASBEHANDLING


lagar punkteringar med en perfekt tätning mot innerlinern och flexibiliteten

  TOTALREKOND

Utvändig tvätt med högtrycksspolning, avfettning, asfaltborttagning, schampo & torkning.

Rengöring av dörrkarmar, paneler, dörrsidor, gummimattor, dammsugning, och rengöring av interiör samt bagageutrymmet, fönsterputs av alla fönster invändigt.

​(Ozonbehandling) Tar bort oönskad lukt i bilen av t.ex husdjur, rökning

Klädseltvätt, golvtvätt, motortvätt, polering, vaxning & lackskydd

Vi på MT MOTORS är en verkstad för bilvård, lackförsegling, lackskydd, service och reparationer. Våran verkstad finns i Gävle lätt tillgänglig för dig i närliggande orter som Sandviken, Ockelbo, Storvik & Hofors. Välkommen till oss för högklassig service och bilvård